Spring naar content

verhalen die doordringen

Met ons collectief van creatievelingen creëren we verhalen die doordringen. Geworteld in de maatschappij voorzien we betekenisvolle merken van duim-stoppende creativiteit. Wij begrijpen de kracht en kunst van verbeelding.

Tingly_LVS7826_highres_bewerkt

onze (hi!)storie

Wij zijn Tingly. We verkopen creativiteit en bouwen campagnes die stiltes laten vallen. Wij denken dat digitale media niet het eerste is waar je aan moet denken bij het creëren van een campagne. Ken je Jezus nog? Geweldige gast, geweldig campagneteam. Technologie maakt dingen makkelijker, niet altijd beter.

We waren ooit een filmmaatschappij in een wereld van massamedia, overspoeld met content en concurrenten die allemaal vechten om dat kleine beetje aandacht. Een wereld die erg toegankelijk, handig, voorspelbaar en veilig is. Maar niet erg lonend.

En saai, als je het ons vraagt.

We realiseerden ons: we had to keep it real. Als we op deze ‘gemakkelijke’ manier zouden blijven opereren, samen met de massa, zouden we geen blijvende impact creëren voor onze klanten.

Dus kozen we voor een andere richting: echte, mensgerichte storytelling. Aangedreven door een onuitputtelijke bron van creativiteit zetten we jouw uitdaging nu om in een creatieve campagne.

10 jaar teamsynergie

Het afgelopen decennium hebben de creatieve geest en toewijding van onze teamleden ons hier gebracht.

Honderden shoots, storyboards, deadlines, pitches, drankjes, gevloek en edits hebben onze manier van samenwerken gevormd. Het resultaat is een eerlijke en transparante werkwijze, waarbij continu verbeteren onze kernmentaliteit is.

Niets dan liefde voor dit team van onbegrensde creatievelingen <3

 

 

 

DSCF6125hgsd
Debbieanimatie-03
DSCF6247

duim-stoppende creativiteit

Wist je dat de verkoop van analoge camera’s vorig jaar door het dak ging? Helemaal uitverkocht. Gen Z speelt bordspellen alsof het 1955 is. Ze noemen het een analoge ervaring met vrienden. Wij noemen het een collectieve roep om authenticiteit en saamhorigheid. We denken dat dit geen toeval is. De enorme groep mensen die dit doet, verlangt naar iets dat ademt. Hierin zien we een onbekende wereld vol potentie. Minder leeg en meer betekenisvol. Minder ik en meer wij.

Met de komst van deze beweging, die ook binnen Tingly voelbaar is, dagen we klanten uit om nieuwe manieren te ontdekken om te slagen. Verbaas de status quo door een nieuwe manier van werken te laten zien. Meer plezier en waarde creëren door te pionieren en inventief te zijn. Misschien minder digitaal, misschien niet. Wij bouwen concepten en implementeren ze met gebruik van ELKE discipline.

ontmoet het team

Maak kennis met ons team van kritische denkers en creatieve makers. Met de hulp van dit toegewijde collectief kun je zomaar iets nieuws en onverwachts tegenkomen. Laat je verrassen door hen.

robin kroesen

Managing Director

nelis claassen

Creative Strategy and Innovation Director

nadieh gaal

Producer

debbie blaauwendraat

Lead Design & Animation

ati mazaheri

Senior Designer

lucas flaton

Animator

koen francken

Filmmaker

huub van den akker

Filmmaker

johnno gerritsen

Marketing Director

aron de vries

Filmmaker

matthias van houtum

Filmmaker

Door uit te breken uit de voorspelbare massa proberen we verborgen schatten op te graven. Oplossingen die niet aan de oppervlakte liggen. One in a million ideeën die jouw merk doen opvallen tussen de rest. Hiermee zijn we toegewijd om creativiteit te blijven innoveren.

“Dat is het slechtste idee dat ik ooit heb gehoord. I love it!”

ons werk

We creëren campagnes die resoneren met jouw publiek. Volledig in onze eigen stijl. We bouwen concepten en implementeren ze. Door uit te breken uit de voorspelbare massa proberen we een onbekend potentieel te bereiken dat misschien net een nieuw en juist publiek aantrekt. Hiermee zijn we toegewijd om creativiteit te blijven innoveren.

office tingly foto-16
DSCF1013
versuni bts foto-6
office tingly foto-31
HycorShoot-32

drop a line